Fotografija

Fotografija

Profesionalne snimke vašeg poslovnog okruženja i proizvoda

Danas je bilo kakva vrsta marketinga nezamisliva bez fotografije. Dok je nekad bilo potrebno organizirati izložbe i koristiti kataloge, časopise i slične kanale da biste promovirali svoje uratke ograničenom broju ljudi, danas je samo nebo granica.

Tehnologija, društvene mreže ili aplikacije poput facebooka, instagrama, snapchata itd,..omogućuju već da u par sekundi budete vidljivi tisućama ljudi. Sve to je nametnulo prije svega i standarde kvalitete svake slike koja nešto promovira na tim platformama. Lošije kvalitete značiti će već u startu neuspjeh Vaše marketinške kampanje i predstaviti će Vaš proizvod, Vašu uslugu, te na kraju i Vas ili Vašu kompaniju kao neozbiljnu ili nekvalitetnu.

Fotografija je danas ogledalo i Vas i Vašeg poslovanja. To je dovoljan razlog da mora biti neupitne kvalitete i da svaka fotografija mora „ispričati Vašu priču“. Svi smo mi vizualni tipovi te vrlo često preskačemo tekstove , surfamo brzinom svjetlosti kroz sadržaje koje nam serviraju na internetu, a pažnju će nam u startu prvo privući, a šta drugo nego fotografija. Tada ćemo stati, promotriti fotografiju i tek kad nešto osjetimo „ulazimo“ i „kopamo“ dalje po tom postu, članku, informacijama i svemu ostalom. E tada je ta osoba već ušla u vašu trgovinu, vaš salon, vašu kompaniju i nakon dobrodošlice čeka vaš sljedeći korak, odn. Vašu ponudu.

fotka2

Prošla su vremena kad su se koristile tuđe fotografije u vlastite svrhe. Svi Vaši pratitelji, klijenti žele Vas i Vašu osobnost vidjeti u toj fotografiji. Osjetiti emociju kad vide sliku proizvoda, kompanije, zaposlenika.

Svaka takva fotografija promovira Vas i Vaš brand i kvaliteta svake te fotografije Vam donosi kompetitivnu prednost spram konkruencije na tržištu. O fotografiji ovisi koliko ćete biti vidljivi na internetu, jer je danas moć viralnog marketinga zaista nezamisliva, te omogućuje da u samom jednom trenutku tisuće ljudi čuju za Vas , Vaše proizvode i Vaš brand.

Zbog svega toga su danas web stranice ili digitalni marketing nezamislivi bez kvalitetnih fotografija koje ce i bez teksta prikazati sve ono što želite reći i podijeliti svijetu, svojim prijateljima, poslovnim partnerima ili klijentima.

Mi ćemo sve to odraditi za Vas. Profesionalna oprema i iskustvo koje posjedujem omogućuje da u suradnji s Vama osiguramo kvalitetne fotografije koje će omogućiti najnapredniji digitalni markeing i web stranicu modernog dizajna i zanimljivog sadržaja.

I na samom kraju, sigurno ste čuli za izreku da „slika govori tisuću riječi“? E pa ta izreka i vrijedi tisuću riječi. 😊